FUSIENIEUWSBRIEF #8 (JUNI 2022) Welke naam en clubkleuren krijgt onze fusieclub? De twee mogelijkheden zijn bekend. Lees verder in de fusienieuwsbrief!

FUSIENIEUWSBRIEF #8 (JUNI 2022)

NAAM EN TENUE: DIT ZIJN DE KEUZES!
De twee mogelijke namen en tenues voor onze fusieclub zijn bekend. Jehannes Bottema, voorzitter van de fusiecommissie, presenteerde zaterdag 18 juni op een drukbezochte familiedag de twee namen en tenues waaruit de leden na de zomer kunnen kiezen. Hier komen ze!

FC Surhuisterveen / FC Surhústerfean

,,Een gigantische meerderheid van de ingestuurde ideeën ging over deze namen of een variatie daarop”, zegt voorzitter Jehannes Bottema. ,,Verder waren het namen die vooral hilarisch waren, maar niet geschikt, of afkortingen. Over de afkortingen hebben we besloten dat we dat liever niet willen, omdat het juist mooi is als de clubnaam een duidelijke boodschap in zich draagt.”

De voorselectie gebeurde door een groep leden en ouders, op twee speciale avonden. ,,Er waren ook ideeën met het jaartal ’23. Ook dat hebben we bewust niet gedaan, omdat we niet een vereniging zijn van 2023. Onze clubs bestaan al veel langer. Op basis van onze historie wilden we niet naar dit jaartal toe.”

Oranje-blauw / Bordeauxrood-wit

,,Het zijn allebei onderscheidende shirts in vergelijking met andere clubs. In het oranje-blauw zit natuurlijk de historie. En het bordeauxrood is bijzonder luxe. Allebei mooie mogelijkheden voor de nieuwe club.”

STEMMEN OP 10 SEPTEMBER!
Op zaterdag 10 september mogen jullie, de leden, kiezen welke naam en welk tenue het wordt. Die dag is de grote verkiezingsdag. Aan het einde van de dag wordt de uitslag bekendgemaakt. Meer informatie daarover volgt.

VRAGEN?
Stuur een mail fusie@vvsurhuisterveen.nl of fusie@fean58.nl. Ons aanschieten kan natuurlijk ook!

FUSIECOMMISSIE: Jehannes Bottema (voorzitter), Tobi Nijboer (vrijwilligers), Jan Alserda (financieel), Piet Sipma (juridish), Anno Cazemier (technische zaken), Arjen de Jong (facilitair), Piet Nieuwhof (sponsoring), Durk Kuipers (wedstrijdzaken), Bauke de Haan (identiteit en activiteiten), Pieter Atsma (communicatie).