FUSIENIEUWSBRIEF #9 (AUGUSTUS 2022)

STEMDAG OP 10 SEPTEMBER
Het is bijna zover: op 10 september mogen alle leden (dus ook de jeugdleden) hun stem uitbrengen voor de naam en het tenue van de fusieclub. Wordt het FC Surhuisterveen of FC Surhústerfean, en worden de clubkleuren oranje-blauw of bordeauxrood-wit? Jullie mogen het zeggen!
Er kan gestemd worden van 9.00 tot 17.00 in het clubhuis van ’t Fean ’58. Om 18.00 wordt hier op een feestelijke avond ook de uitslag bekendgemaakt. Meer informatie hierover volgt.

BEN JE VERHINDERD? Geen probleem! Je kunt je stem ook vooraf per mail uitbrengen. Stuur dan een mail met je beide keuzes naar fusie.ac@gmail.com onder vermelding van naam, geboortedatum en adres. Dit kan tot vrijdag 9 september 18.00.

WEG MET DAT PRIKKELDRAAD!
Het was veel Feanster voetballiefhebbers een doorn in het oog, dat prikkeldraad dat altijd nog was gespannen tussen het hoofdveld van VV Surhuisterveen en het clubhuis van ’t Fean ’58. Want we zijn toch bezig met een fusie?

De MOP-ploegen hebben het nu definitief weggehaald. Het ziet er een stuk vriendelijke uit, en is vooral ook een mooie symbolische stap richting de fusie!

 

NIEUW SPORTPARK STAP DICHTERBIJ
Goed nieuws over de plannen voor een nieuw sportpark: die is een stap dichterbij gekomen! De gemeente Achtkarspelen wil hieraan meewerken, hebben coalitiepartijen CDA, FNP en GBA afgesproken.

De afspraak moet nog worden uitgewerkt. Duidelijk was al dat we het in de eerste periode na de fusie (dus vanaf seizoen 2023-’24) nog op het huidige sportpark moeten doen. Maar met de nieuwe afspraak lijkt het voor de lange termijn de goede kant op te gaan. En dat is maar goed ook, vinden voorzitters Gerard en Henk Veenstra: het huidige park is nu al te klein, en met de fusie wordt het alleen maar krapper.

VRAGEN?
De nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle mailadressen die bij de clubs bekend zijn. Wil je ’m ook ontvangen, of heb je een vraag voor de fusiecommissie? Stuur een mail: fusie@feanstars.nl, fusie@vvsurhuisterveen.nl of fusie@fean58.nl. Ons aanschieten kan natuurlijk ook!

FUSIECOMMISSIE: Jehannes Bottema (voorzitter), Tobi Nijboer (vrijwilligers), Jan Alserda (financieel), Piet Sipma (juridish), Anno Cazemier (technische zaken), Arjen de Jong (facilitair), Piet Nieuwhof (sponsoring), Durk Kuipers (wedstrijdzaken), Bauke de Haan (identiteit en activiteiten).