FUSIENIEUWSBRIEF # 6 (APRIL 2022)

FUSIE-AVOND VRIJDAG 29 APRIL

Jullie hebben het vast al gezien: op vrijdag 29 april is in de kantine van VV Surhuisterveen een informatieavond over de fusie. We vertellen daar hoever we zijn over allerlei onderwerpen:
– Kantines: hoe zouden we beide kantines na de fusie kunnen gebruiken?
– Hoofdveld: wat zou volgens ons het beste hoofdveld zijn?
– Nieuw sportpark: hoe zouden wij dat graag willen zien?
– Planning: wat is allemaal nog nodig en wanneer is het woord aan de leden?
De avond begint om 19.30 met een centraal deel. Daarna zijn alle commissies vertegenwoordigd om één op één vragen te beantwoorden!

NAAM EN TENUE: DE LAATSTE DAGEN!
Je hebt nog tot en met 30 april om je ideeën door te geven voor de naam en het tenue van onze fusieclub. Vul het formulier in en doe ze in de ‘Tuorke’-inlevertorens in een van beide kantines. Het formulier is te vinden op onze website. Ook voorzitters Henk en Gerard Veenstra hebben hun ideeën al ingeleverd! Begin mei gaat een groep leden van beide clubs, inclusief Feanstars-spelers, zich buigen over alle inzendingen. Zij kiezen twee geschikte namen en twee geschikte tenues, waartussen alle leden vervolgens kunnen kiezen op een speciale stemdag. Meer informatie daarover volgt!

NOTULEN ONLINE
De laatste notulen van de fusiecommissie staan weer online. Daar kun je op je gemak nog eens nalezen waar we allemaal mee bezig zijn!

VRAGEN?
De nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle mailadressen die bij de clubs bekend zijn. Wil je ’m ook ontvangen, of heb je een vraag voor de fusiecommissie? Stuur een mail: fusie@feanstars.nl, fusie@vvsurhuisterveen.nl of fusie@fean58.nl. Ons aanschieten kan natuurlijk ook!

FUSIECOMMISSIE: Jehannes Bottema (voorzitter), Tobi Nijboer (vrijwilligers), Jan Alserda (financieel), Piet Sipma (juridish), Anno Cazemier (technische zaken), Arjen de Jong (facilitair), Piet Nieuwhof (sponsoring), Durk Kuipers (wedstrijdzaken), Bauke de Haan (identiteit en activiteiten), Pieter Atsma (communicatie).