FUSIENIEUWSBRIEF # 5 (MAART 2022)

CLUBNAAM EN TENUE: LEVER JE IDEEËN IN!
Het is zover: we gaan nadenken over de naam en het tenue van onze nieuwe club. En jullie, de leden, bepalen uiteindelijk wat het wordt! Iedereen kan nu eerst z’n ideeën inleveren: wat vind je een geschikte naam voor onze fusieclub en hoe zou ons tenue eruit moeten zien? Lever je ideeën in in de bussen die in beide kantines staan. Je kunt ze ook mailen naar fusie.ac@gmail.com. Op de website van beide clubs staat een formulier dat je in kunt vullen. Dat kan tot en met 30 april. Een commissie maakt in mei een voorselectie uit alle inzendingen. De twee mogelijkheden voor naam en tenue worden voor de zomer bekendgemaakt. Meteen na de zomerstop houden we een verkiezingsdag op ons sportpark: alle leden kunnen dan kiezen welke naam en welk tenue ze het liefst willen. En de meerderheid telt!

VOOR IN DE AGENDA: INLOOPAVOND VRIJDAG 29 APRIL
Op vrijdag 29 april houden we een inloopavond over de fusie. We zijn nog lang niet overal uit, maar proberen dan wel zo veel mogelijk te vertellen over de voorstellen die we in gedachten hebben. Welke kantine zou geschikt zijn voor de nieuwe club, en wat is volgens ons verstandig qua hoofdveld. Op 29 april, waarschijnlijk in de kantine van VV Surhuisterveen, kan iedereen z’n vragen stellen. Kun je niet, of heb je een vraag of opmerking die niet kan wachten? Ons aanschieten of mailen kan natuurlijk ook altijd. En doe dat vooral, we zijn er voor jullie allemaal!

FEANSTARS JO17-1 KAMPIOEN!
Goed nieuws van de voetbalvelden: ons jeugdteam JO17-1 is kampioen geworden in de hoofdklasse B. Dat betekent promotie naar divisieniveau. Een mijlpaal voor de Feanstars. Op naar meer!

FUSIE-INFORMATIE OP WEBSITE
We proberen als fusiecommissie zo veel mogelijk informatie te delen. Dat staat allemaal op de sites van ’t Fean ’58 en VV Surhuisterveen: van verslagen van onze vergaderingen tot de samenstelling van alle werkgroepen. Daar kun je alles op je gemak nog eens nalezen!

VRAGEN?
De nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle mailadressen die bij de clubs bekend zijn. Wil je ’m ook ontvangen, of heb je een vraag voor de fusiecommissie? Stuur een mail: fusie@feanstars.nl, fusie@vvsurhuisterveen.nl of fusie@fean58.nl. Ons aanschieten kan natuurlijk ook!

FUSIECOMMISSIE: Jehannes Bottema (voorzitter), Tobi Nijboer (vrijwilligers), Jan Alserda (juridisch), Anno Cazemier (technische zaken), Arjen de Jong (facilitair), Piet Nieuwhof (sponsoring), Durk Kuipers (wedstrijdzaken), Bauke de Haan (identiteit en activiteiten), Pieter Atsma (communicatie).