FUSIENIEUWSBRIEF # 4 (MAART 2022)

DE BASIS STAAT!

Respect en verbondenheid. Dat worden de kernwaarden voor onze nieuwe club.
We hebben deze maand vastgesteld wat voor club we willen zijn. Deze tekst gebruiken we als basis voor onze verdere voorstellen. Heb je vragen, schiet ons aan!

Waar staan wij voor

(naam nieuwe vereniging) is een voetbalclub voor alle inwoners van Surhuisterveen en omstreken. We zijn echter niet alleen een club van en voor voetballers. Voetbal is wat ons bindt, maar als vereniging zijn we meer dan een voetbalclub.

Iedereen moet zich thuis kunnen voelen bij onze club. Respect en verbondenheid zijn onze kernwaarden. Ze bepalen hoe we binnen onze vereniging met elkaar omgaan en hoe we onze doelen en ambities nastreven.

Op basis van deze kernwaarden zijn we ons bewust van en geven we inhoud aan onze maatschappelijke functie. Samen sporten is gezond voor lichaam en geest en heeft een belangrijke sociale component.

Iedereen moet kunnen sporten op zijn of haar eigen niveau, waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan.

We vormen samen een warme en veilige omgeving voor onze leden, familieleden en gasten. We dragen allemaal op onze eigen manier een passend  steentje bij aan de vereniging die we samen willen zijn: een kleurrijke club waar we, ondanks onze verschillen, allemaal gelijkwaardig zijn.

Als lid en ouders van een jeugdlid maak je de keuze om bij deze club te horen en je te identificeren met onze kernwaarden. Samen delen we de liefde voor onze club en zetten we de schouders eronder.


Samen zijn we sterk. Samen houden we van voetbal, van ónze club.

VRAGEN?

Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen, of heb je een vraag voor de fusiecommissie? Stuur een mail: fusie@feanstars.nl, fusie@vvsurhuisterveen.nl of fusie@fean58.nl.

FUSIECOMMISSIE: Jehannes Bottema (voorzitter), Ale Procee (financiën), Tobi Nijboer (vrijwilligers), Jan Alserda (juridisch), Anno Cazemier (technische zaken), Arjen de Jong (facilitair), Piet Nieuwhof (sponsoring), Durk Kuipers (wedstrijdzaken), Bauke de Haan (identiteit en activiteiten), Pieter Atsma (communicatie).