FUSIENIEUWSBRIEF – #3 (JANUARI 2022)

NAAM EN CLUBKLEUREN
Wat wordt de naam en in welke kleuren gaan we spelen? Alle leden krijgen er een stem in! We willen dit jaar we een verkiezing organiseren, waarbij alle leden de keuze krijgen tussen twee namen en twee tenues. Dat wordt stemmen dus, en de meeste stemmen tellen natuurlijk.

Ook voor de ontwerpen en de naam kan iedereen meedenken. Voor de zomer komen we met een oproep om jullie ideeën aan ons door te geven, waarna een deskundig panel er een voorselectie uit maakt. Later volgt de verkiezing. Heb je nu al ideeën? Mail ze vooral!

BINGO
De eerste gezamenlijke activiteit werd een online-activiteit. Maar wat voor één: een bingo met 458 deelnemers! Mede dankzij de vele sponsors, en natuurlijk de live-band, werd liefst 8300 euro binnengehaald voor het fusieproces. De samenwerking tussen beide activiteitencommissies verliep probleemloos, zag Bauke de Haan van de fusiecommissie. Op naar meer!

SPONSORING
De sponsorcommissie staat voor een grote uitdaging: hoe krijg je sponsors enthousiast voor de nieuwe club? Het doel is dat de sponsorinkomsten minimaal op het huidige niveau blijven, en liefst nog wat hoger. Dat is nog best een klus. De sponsorpakketten van beide clubs zijn natuurlijk verschillend, en er zijn ook genoeg sponsors die nu beide clubs steunen en straks nog maar één. Duidelijk is al dat we in de loop van volgend seizoen met alle sponsors in gesprek gaan over de nieuwe club. Piet Nieuwhof van de sponsorcommissie heeft er alle vertrouwen in.

Hoofdvelden: Een extra vraag is hoe we omgaan met beide hoofdvelden en de vele sponsoruitingen die daar nu staan. Het zou wel heel veel werk zijn om een van beide velden zo te ‘verbouwen’ dat we daar bijvoorbeeld alle sponsorborden kwijt kunnen, terwijl we misschien een paar jaar later naar een nieuwe accommodatie verhuizen. Ook daarover denken we na.

VRAGEN?
De nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle mailadressen die bij de clubs bekend zijn. Wil je ’m ook ontvangen, of heb je een vraag voor de fusiecommissie? Stuur een mail: fusie@feanstars.nl, fusie@vvsurhuisterveen.nl of fusie@fean58.nl. Ons aanschieten kan natuurlijk ook!


FUSIECOMMISSIE:
Jehannes Bottema (voorzitter), Ale Procee (financiën), Tobi Nijboer (vrijwilligers), Jan Alserda (juridisch), Anno Cazemier (technische zaken), Arjen de Jong (facilitair), Piet Nieuwhof (sponsoring), Durk Kuipers (wedstrijdzaken), Bauke de Haan (identiteit en activiteiten), Pieter Atsma (communicatie).