Lid worden.

Lid worden bij vv Surhuisterveen?

VV Surhuisterveen heeft twee aanmeldprocedures

Een voor de senioren en een voor de jeugdspelers die vallen onder de gezamenlijke vlag van de Feanstars.

Senioren: aanmeldformulier senioren vv Surhuisterveen

Informatie over lidmaatschap SJO Feanstars

Sinds 2007/2008 heeft een samenwerking tussen de voetbalverenigingen v.v. ’t Fean ’58 en v.v. Surhuisterveen geleid tot een gezamenlijke jeugdafdeling SJO Feanstars. In het beginsel werden de A (JO19,MO19), B (JO17,MO17) en C (JO15,MO15) junioren van beide voetbalverenigingen ondergebracht bij SJO Feanstars. Al snel werden hier de D (JO13,MO15) pupillen aan toegevoegd. Met ingang van seizoen 2015/2016 zullen alle jeugdspelers worden ondergebracht bij de gezamenlijke jeugdafdeling.
Zowel voetbalvereniging v.v. Surhuisterveen als v.v. ’t Fean ’58 mogen met trots leunen op een indrukwekkende historie. Deze historie heeft bijgedragen aan de identiteit van beide clubs en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen. Beide clubs hebben een duidelijke, positieve plek in het maatschappelijke leven van Surhuisterveen en omgeving. Meer informatie over beide moederverenigingen is te vinden op de website van de verenigingen.

Informatie over lidmaatschap Feanstars
Je kunt lid worden vanaf 5 jaar. Zodra er plek is wordt je ingedeeld. Vanuit de Feanstarscommissie wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen met de nieuwe leden.

Aanmelding lidmaatschap Feanstars
Het aanmelden van lidmaatschap kunt u doen door middel van het invullen van het aanmeldformulier
Klik hier voor het aanmeldformulier Feanstars

Doorgeven van wijziging
Het doorgeven van adreswijzigingen, wijziging van IBAN etc. kunt u mailen naar secretaris Hesther van Dijk (secretariaat@feanstars.nl) van de Feanstarscommissie.

Afmelden lidmaatschap Feanstars
Het afmelden van lidmaatschap kunt u doen door middel van het invullen van het afmeldformulier.

Klik hier voor het afmeldformulier Feanstars