Van winkelkar naar ballenkar: 17e Poiesz Jeugd Sponsor Actie!

Ook dit jaar organiseert Poiesz Supermarkten weer de Jeugd Sponsor Actie. Een actie waarbij zij iets willen doen voor het club- en verenigingsleven in het Noorden. En SJO Feanstars doet mee!

Wanneer:
De Jeugd Sponsor Actie duurt 8 weken en loopt van maandag 14 februari t/m zondag 11 april.

Hoe help en spaar je mee:
In elke Poiesz supermarkt staat een display met kokers. De kokers zijn gekoppeld aan maximaal 8 deelnemende clubs of verenigingen per Poiesz supermarkt. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten er in een koker terechtkomen, des te hoger wordt het te ontvangen sponsorbedrag voor de club of vereniging. Spaar dit jaar de Jeugd Sponsor Munten niet thuis of bij de club op, maar stop ze direct na ontvangst bij de kassa in een koker. Dit als voorzorgsmaatregel vanwege de huidige situatie. Je kunt alleen munten in de koker doen van jouw favoriete vereniging in de Poiesz supermarkt waar jouw vereniging meedoet. SJO Feanstars doet mee bij de Poiesz in Opende.

Naast de gewone munten zijn er veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Spaarsprinters: een speciale bakkerij- of fruitaanbieding. Hiermee zijn maar liefst 15 munten te verdienen. Vanaf 14 februari vind je hier wekelijks de aanbiedingen: https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa/aanbiedingen. Houd deze dus goed in de gaten!

Het doel:
Vorig jaar hebben de SJO Feanstars met deze actie een prachtig bedrag opgehaald waarmee er vier mooie goaltjes konden worden aangekocht. Dit jaar willen we geld ophalen voor ballenkarren. We dromen ervan dat alle teams een eigen ballenkar ter beschikking hebben. Een droom begint soms klein, we hebben inmiddels twee van deze karren. Met het geld van deze actie hopen we nog een aantal ballenkarren aan te kunnen schaffen.