Onze jeugd straks in z’n sas, allemaal een voetbaltas! 18e Poiesz Jeugd Sponsor Actie!

Ook dit jaar organiseert Poiesz Supermarkten weer de Jeugd Sponsor Actie. Een actie waarbij zij iets willen doen voor het club- en verenigingsleven in het Noorden. En SJO Feanstars doet ook weer mee!

Wanneer:
De Jeugd Sponsor Actie duurt 8 weken en loopt van maandag 13 februari t/m zondag 10 april.

Hoe help en spaar je mee:
Jeugd Sponsor Munten krijg je bij de kassa. Naast de gewone munten zijn er veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Spaarsprinters: een speciale bakkerij- of fruitaanbieding. Hiermee zijn maar liefst 15 munten te verdienen. Deze spaarsprinters worden iedere week gedeeld op de socials, houdt deze dus goed in de gaten!

In elke Poiesz supermarkt staat een display met kokers. De kokers zijn gekoppeld aan maximaal 8 deelnemende clubs of verenigingen per Poiesz supermarkt. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten er in een koker terechtkomen, des te hoger het te ontvangen sponsorbedrag voor de club of vereniging. Je kunt alleen munten in de koker doen van jouw favoriete vereniging in de Poiesz supermarkt waar jouw vereniging meedoet. SJO Feanstars doet dit jaar mee bij de Poiesz in Harkema! Let op, dit is een andere supermarkt als voorgaande jaren.

Het doel:
Het lijkt ons fantastisch en professioneel dat aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen alle jeugdleden een voetbaltas ontvangen van de nieuwe fusieclub FC Surhústerfean. Want wij als Feanstars hopen natuurlijk dat die fusie er komt. Hoe mooi is het dan als we het seizoen kunnen aftrappen met allemaal een mooie voetbaltas van de nieuwe club!