HERKANSING: FC Groningen on Tour voetbaldagen komt naar Surhuisterveen!

Nadat het weer helaas niet meezat in de voorjaarsvakantie gaat FC Groningen nu in de meivakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt alsnog naar SJO Feanstars om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar. Dit keer met het thema Passen en Aannemen als Laros Duarte.

FC Groningen komt op donderdag 5 mei naar SJO Feanstars. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. FC Groningen en SJO Feanstars slaan de handen in één om tijdens de meivakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van SJO Feanstars als kinderen uit de regio.

Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost €42,50 per persoon en is inclusief gezonde sportlunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – Sparta. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van €7,50 per deelnemend kind. SJO Feanstars heeft besloten dit bedrag na ontvangst aan de deelnemers terug te storten. De kosten bedragen dan dus €35 voor deze dag.

Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via:

https://www.fcgroningen.nl/ontour