FC Groningen on Tour voetbaldagen komt naar Surhuisterveen! – Verplaatst naar 05 mei 2022

Verplaatst naar de meivakantie – 05mei 2022. – Tijden blijven gelijk !!

FC Groningen gaat in de voorjaarsvakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar SJO Feanstars om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar met het thema Dribbelen en Drijven als Tomas Suslov.

FC Groningen komt op dinsdag 22 februari naar SJO Feanstars. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. FC Groningen en SJO Feanstars slaan de handen in één om tijdens de voorjaarsvakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van SJO Feanstars als kinderen uit de regio.

Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost €42,50 per persoon en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – NEC. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van €7,50 per deelnemend kind. SJO Feanstars heeft besloten dit bedrag na ontvangst aan de deelnemers terug te storten. De kosten bedragen dan dus €35 voor deze dag.

Aanmelden voor de FC Groningen on Tour bij SJO Feanstars kan via: https://www.fcgroningen.nl/ontour