Extra Stemdag voor de Feanstars ivm Herfstvakantie – 08-10-2022

Hey, jij Feanstar!

Misschien ben je er totaal niet mee bezig, de aanstaande fusie. Toch is ook jouw stem heel belangrijk. Want hoe wil jíj́ straks genoemd worden? En hoe wil jíj́ er straks bij lopen? Het gaat tenslotte om de nieuwe naam en het tenue van jouw club😁

⚽️🥅 Wordt het FC (Football Club) Surhuisterveen of toch liever in het Fries en kies je voor FC Surhústerfean?

🩳👕🧦 En nu speel je nog in het zwart maar ook dat gaat straks veranderen. Vind jij, een nieuwe club daar hoort ook een nieuw tenue met nieuwe kleuren bij en ga je voor het stijlvolle bordeaux/wit? Of mag van jou een stukje historie wel blijven en kies je voor het tenue met het blauw van ‘t Fean ‘58 en het oranje van v.v. Surhuisterveen?

❗️De aangekondigde stemdag van 15 oktober valt in de herfstvakantie en die dag is er maar een zeer beperkt voetbalprogramma voor de Feanstars. Daarom is de stemdag voor de jeugdleden vervroegd naar komende zaterdag 8 oktober!!

🗳️ Jij als lid kunt deze zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur al stemmen in het clubhuis van v.v. Surhuisterveen. Mocht het toch niet uitkomen kun je ook zaterdag 15 oktober nog je stem uitbrengen. Weer in het clubhuis van v.v. Surhuisterveen, dan van 12.00 tot 17.00 uur.

🥁🎤 Om 18.00 uur wordt dan de uitslag bekend gemaakt door burgemeester Oebele Brouwer in het clubhuis van v.v. ’t Fean’58. Vanaf 16.15 uur zal er al live muziek zijn.

📢 Alle Feanstars laat je horen en stem!!