Ronnie Pander wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van FC Surhústerfean!

Een aantal weken geleden mocht de TC van FC Surhústerfean bekend maken dat Ronnie Pander is aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer van FC Surhústerfean. Helaas heeft Ronnie de technische commissie van FC Surhústerfean laten weten dat hij helaas toch geen hoofdtrainer wordt in het seizoen 23-24.

Een aanbieding van een eredivisieclub als assistent coach heeft hem de afgelopen dagen erg positief verrast en zelfs eerder van vakantie doen terugkomen. Het betreft een mogelijkheid die Ronnie uiteraard ambieerde, maar zowel hij als de TC had niet verwacht dat deze zich zo snel voor zou doen. Een kans bij een BVO, die acteert in de eredivisie, is een uitdaging die uiteraard prachtig is voor Ronnie.

De TC van FC Surhústerfean vindt het erg jammer dat de samenwerking komend seizoen niet plaats kan vinden, maar gunt Ronnie deze prachtkans uiteraard van harte.

Wij wensen Ronnie dan ook erg veel succes!

Bovenstaande betekent dat de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer reeds is opgestart. Zodra deze positie is ingevuld zal de TC dit uiteraard met iedereen communiceren.

Technische Commissie
FC Surhústerfean