FC Surhústerfean verwelkomt Michel Weisser

Al enige jaren is Michel Weisser als jeugdtrainer verbonden aan SJO Feanstars. En ook het huidige seizoen kunnen we weer als zeer succesvol bestempelen, want de JO19-1 bevindt zich in de top van de 4e divisie! Bovenal wordt de samenwerking door iedereen als erg prettig ervaren.

Een mooie vervolgstap zou zijn dat we Michel ook als speler kunnen verwelkomen. Dit gesprek hebben we al enige malen met Michel gevoerd, maar tot nu zonder resultaat. Ongetwijfeld gebaseerd op de uitstekende resultaten die Michel de afgelopen seizoenen met v.v. ONT heeft behaald. Ook dit jaar staat de teller van Michel alweer op 31 doelpunten in de competitie! Een verbetering van het record van wijlen clubtopscorer Fedde Keegstra.

Na een aantal gesprekken en een proeftraining bij ‘t Fean ’58 is de kogel door de kerk! Met ingang van seizoen 23-24 mogen we Michel verwelkomen als speler van de A-selectie van onze nieuwe club FC Surhústerfean!

Michel is een voorhoede speler die een neus voor de goal heeft. Een sterk voetballend inzicht gecombineerd met zijn efficiënte techniek, maakt dat hij het verschil voor ONT de afgelopen seizoenen heeft kunnen maken.

Michel verwacht dat hij zich verder kan ontwikkelen bij FC Surhústerfean waar hij te maken krijgt met hoofdtrainer Ronnie Pander en assistent trainer Lieuwe van der Wijk.
De TC van FC Surhústerfean is blij dat we Michel mogen verwelkomen als aanwinst voor het volgend seizoen!