vv Surhuisterveen doet mee aan de Rabobank Club Actie. Steun onze club !!

Rabobank Club Actie.

De Rabobank Rabo Club-Support Campagne gaat weer van start, een campagne waarmee Rabobank Drachten Friesland Oost het verenigingsleven en hun activiteiten in de regio ondersteunt.

Dit jaar doet ook v.v. Surhuisterveen mee met de Rabo ClubSupport.

Hoe werkt het:
Alle leden van de Rabobank kunnen stemmen in de Rabobank App.
Let op! Als klant van de Rabobank ben je niet meteen lid, hiervoor kun jij je apart aanmelden. Gaan naar deze pagina om je aan te melden. https://www.rabobank.nl/leden
Het is een kleine moeite om lid te worden van de Rabobank en u hebt er ook nog eens voordeel van. Je mag namelijk meedenken en meebeslissen met de Rabobank. Zo hebben de leden en de Rabobank een aandeel in elkaar.

Ieder lid krijgt 5 stemmen en elke stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag. Deze 5 stemmen kunt u als lid uitbrengen op de deelnemende verenigingen.
U mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op eenzelfde vereniging, de stemperiode loopt van 5 september tot 27 september 2022. Doe mee en stem op v.v. Surhuisterveen.

Ons Doel: 
T.g.v. fusering met buurtgenoot `t Fean`58. Gezamenlijk is er besloten om tot 1 voetbalvereniging te komen in Surhuisterveen. Aangezien de voorbereiding met diverse commissies in volle gang zijn, is er nog een hoop te bewerkstelligen om dit doel te verwezenlijken. Begin oktober krijgen alle verenigingen en stichtingen te horen welk bedrag ze verzameld hebben met stemmen.

Ben je lid van de Rabobank? Dan zouden wij erg blij zijn met twee van uw 5 stemmen !