Thijs Zwart Evenementenservice verlengt sponsorcontract en gaat het vierde seizoen in als hoofdsponsor bij v.v. Surhuisterveen

Thijs Zwart Evenementenservice heeft zijn contract met v.v. Surhuisterveen verlengt en gaat daarmee zijn vierde seizoen in als hoofdsponsor van de Feanster hoofdmacht. Thijs Zwart: “Ik ben trots dat we, ondanks de moeilijke periode welke we door alle coronamaatregelen hebben gehad, een fantastische vereniging als v.v. Surhuisterveen kunnen blijven ondersteunen”.
Voorzitter Henk Veenstra is blij maar ook bijzonder trots dat Thijs Zwart Evenementenservice ook in deze lastige tijden zijn sponsorcontract met v.v. Surhuisterveen verlengt.
Thijs Zwart Evenementenservice is gespecialiseerd in het leveren van diensten en producten aan bedrijven in de horeca voor het organiseren van feesten en partijen. Distributie van het materiaal wordt in eigen beheer gedaan 24/7. De evenementenservice wordt niet alleen gewaardeerd door professionele feesttentverhuurders en evenementenbedrijven, maar ook door buurtverenigingen en particulieren. Voor grote en kleine feesten bent u bij Thijs Zwart Evenementenservice aan het goede adres.
Tevens houdt men zich bezig met koeltechniek middels het plaatsen en onderhouden van verschillende soorten airco’s van de merken Haier en Carrier.
Kijk voor meer informatie op: www.thijszwart.nl