SJO FEANSTARS SPELERS OPGELET: Test en meet je skills op de VEENS Testcenter-dag op donderdag 6 mei in de meivakantie!

SJO FEANSTARS SPELERS OPGELET: Test en meet je skills op de VEENS Testcenter-dag op donderdag 6 mei in de meivakantie!

Veens Voetbal Academie organiseert in samenwerking met de SJO Feanstars in Surhuisterveen een VEENS FIFA-SKILLS Testcenter-dag voor de SJO Feanstars leden.

Creëer je eigen persoonlijke spelersprofiel net als in FIFA! De hele dag staat in het teken van (voetbal) testen afleggen en hoge scores halen! Aan het einde van de dag ontvang je jouw eigen unieke FIFA-scorekaart! Dit is dé manier om jouw voetbalkwaliteiten op de proef te stellen en te vergelijken met je vrienden/teamgenoten.

Na een gezamenlijke warming-up beginnen we met het testen van je skills. We meten je snelheid, uithoudingsvermogen en kracht maar ook je schietnauwkeurigheid, tackle-vaardigheden, je tactische handelingssnelheid, balcontrole (met het voetbalkanon/ ball launcher) en nog meer! Daarnaast speel je ook nog een groot EK (toernooi) waar trainers staan om je skills te beoordelen voor bonuspunten. Tussendoor verzorgt de (jeugd)activiteiten commissie van SJO Feanstars een lunch, zodat jullie weer helemaal opgeladen zijn.

Voor wie:            SJO Feanstars leden van 6 t/m 14 jaar

Datum:                Donderdag 6 mei 2021 (in de meivakantie)

Tijd:                      09:30 uur t/m 16:00 uur (onder voorbehoud van aantal deelnemers)

Locatie:               Sportpark ’t Ketting in Surhuisterveen

Kosten voor deze dag: €25,00 per persoon. Dit is inclusief lunch, persoonlijke (FIFA) scorekaart (32cm) en de kans om geselecteerd te worden voor het regioteam van Veens Voetbal Academie.

Let op; vol = vol (maximaal 80 deelnemers)

Zorg dat je erbij bent en geef je direct op via de website van Veens Voetbal Academie via https://www.veensvoetbalacademie.nl/product/veens-fifaskills-testcenter-dag/.

Na betaling is de inschrijving officieel.

 

Een week voor aanvang van deze prachtige voetbaldag ontvangen alle deelnemers een mail met de laatste details en definitieve tijden.

Meer zien van Veens Voetbal Academie of van de vorige editie van de Testcenter-dag in Kollum? Volg en check dan de instagrampagina: https://www.instagram.com/veensvoetbalacademie/?hl=nl

Wij, SJO FEANSTARS en VEENS VOETBAL ACADEMIE, hopen jullie te zien op donderdag 6 mei!!