Schaatspret op Feanster ijsbaan.

Op de laatste zondag met natuurijs was de supportersclub van v.v. Surhuisterveen er als de kippen bij om een oude traditie hoog te houden. Deze traditie gaat al heel wat jaren terug (1978). Op de oude Feanster baan midden in het centrum van Surhuisterveen werd er door de jeugd al geschaatst om de prijzen die de supportersclub beschikbaar stelde. Ook dit jaar was het met in achtneming van alle corona regels  prima mogelijk om een korte baan schaatswedstrijd voor de jeugd te houden. In 5 leeftijds categorieën werd er fel gestreden om de prijzen. In de groep 7 en 8 jarigen werd Mathijs Riemersma 1e, Silco de Vries 2e en Julian Blom 3e.

Bij de 9-10 jarigen werd David van der Veen 1e, 2e Thijn van Aalst en 3e James Walstra. Bij de 11+ was Wesley Hofstede 1e, Sylvan Riemersma 2e en Stijn Hanenburg 3e. Bij de speciale meiden categorie (met liefst 10 deelneemsters) werd Daphne Wassenaar nr. 1, Lois de Bruin nr. 2 en Elise Bos 3e.

Al met al een prachtige afsluiting van een week vol schaatsplezier.

Bij de foto: Bij de  jongens 9 en 10 jaar gingen David van der Veen 1e, Thijn van Aalst 2e en James Walstra 3e er met de prijzen van door.