Nieuwjaarsbingo v.v. Surhuisterveen & v.v. ’t Fean ’58

Met grote belangstelling werd er naar de gezamenlijke bitterballenquiz uitgekeken. Vrijwel alle voorbereidingen waren getroffen om de algemene kennis onder de leden van beide ‘Feanster’ voetbalverenigingen te testen. Maar helaas, door de geldende Corona-maatregelen moesten wij dit even parkeren… Maar niet getreurd! Nog steeds staat de gezamenlijke pubquiz op de planning, maar komen wij daarnaast óók met een digitaal alternatief. Op zaterdag 8 januari 2022 zullen v.v. ’t Fean ’58 en v.v. Surhuisterveen de krachten bundelen om een gezellige en vermakelijke nieuwjaarsbingo te verzorgen. Het inmiddels bewezen concept staat garant voor (digitale) gezelligheid en schitterende prijzen. Ook dit jaar met een live-presentatie, waarover later meer. De bingo zal online worden uitgezonden en is te volgen via YouTube. De bingo wordt georganiseerd in samenwerking met diverse sponsoren en begint om 20.00 uur.

Bingokaarten
Je kunt al een pakketje kaarten kopen vanaf € 15,00 per deelname, hierin zitten 3 normale bingokaarten en 1 bingokaart voor de super ronde! Met de bingokaart voor de super ronde speel je mee met de eindronde voor mooie prijzen die binnenkort bekend zullen worden gemaakt. Je kunt per pakket extra bingokaarten voor de super ronde kopen voor € 5,- , zo heb je nog meer kans om één van de hoofdprijzen. Tevens zal tussen de verschillende bingoronden een verloting van mooie prijzen plaatsvinden onder alle deelnemers van de bingo.

De verkoop van de bingokaarten is inmiddels gestart, deze kunnen worden besteld via onderstaande link. De volledige opbrengst van de bingo komt ten goede aan de fusie van beide voetbalverenigingen. Draag je de verenigingen een warm hart toe dan is er ook nog de mogelijkheid om een extra donatie te doen. Onder de deelnemers welke een vrijwillige extra donatie doen wordt tevens een mooi prijs verloot.

Speluitleg
Er worden vier rondes gespeeld op vier verschillende bingokaarten. De bingokaarten worden in de week voor de bingo opgestuurd (dit kan dus even duren) en ontvang je op het bij de bestelling opgegeven e-mailadres.

Er is net als bij eerdere edities voor een bingo gekozen met speciale thema’s in plaats van een traditionele bingo. De bingokaart van de 1e ronde bestaat uit voetbalplaatjes van senioren spelers van beide verenigingen. Voor de 2e ronde is de bingokaart voorzien van voetballogo’s. De 3e ronde staat in het teken van onze sponsoren welke de bingo mede mogelijk maken. Daarna zal de superronde worden gespeeld welke bestaat uit muzieknummers waarbij de titel van het nummer op de bingokaart staat. Voor wat extra sfeer is de activiteitencommissie nog bezig om live muziek te organiseren.

Per ronde worden meerdere spellen gespeeld en kunnen ook meerdere prijzen worden gewonnen. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, kruis, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Zorg ervoor dat je de bingokaart hebt uitgeprint en een pen bij de hand hebt, zodat je gemakkelijk mee kunt spelen.

Heb je bingo? Dan bel je zo snel mogelijk in naar de studio! De bingo wordt vervolgens gecontroleerd en de prijs wordt naar je opgestuurd of bij je thuis gebracht. Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.

Voor de fusie en de samenwerking met de lokale ondernemers in Surhuisterveen
Wij hopen het succes van de eerdere bingo’s te kunnen evenaren en kijken uit naar een vooral gezellige bingoavond.

Verkoop
Om gedurende de verkoop van bingokaarten het overzicht te bewaren, is er gekozen dit via één inschrijfformulier te laten verlopen. Via onderstaande link kom je op het inschrijfformulier, waarmee jij jouw bingokaarten kunt bemachtigen!

 https://www.fean58.nl/index.php/nieuwjaarsbingo-v-v-t-fean-58-v-v-surhuisterveen/