Koekactie SJO Feanstars

Beste spelers en ouder(s) van SJO Feanstars,

We staan hopelijk aan het einde van de coronapandemie. Al meer dan een jaar houdt Covid 19 ons in een greep. Eén van de activiteiten die we hierdoor afgelopen voorjaar niet hebben kunnen houden is de jaarlijkse koekactie.

Om toch nog een kleine bijdrage te kunnen doen aan de inkomstenkant van onze jeugd- vereniging hebben wij besloten aan het einde van dit seizoen nog een actie te gaan houden.

De actie doen we, gezien de regelgeving, iets anders dan vorige jaren en gaat als volgt; We vragen alle jeugdleden (met een maximum van één per gezin!) om 3 suiker reepkoeken af te nemen en deze te verkopen in je nabijheid voor de adviesprijs van € 3,50 per stuk. De reepkoeken zijn gebakken door De Echte Bakker De Korenaar.

De suikerreepkoeken zijn af te halen op maandagavond 31 mei tussen 19:00 en 20:00 uur in de kantine van vv Surhuisterveen tegen directe betaling van € 10,=.

Een actie waarvan wij denken dat hij voor iedereen vrij eenvoudig is uit te voeren binnen de huidige corona-maatregelen en waarbij de jeugdafdeling een mooi bedrag kan besteden aan de aankoop van mobiele ballenrekken.

Wie: alle leden van de SJO Feanstars (maximaal één per gezin)
Wat: afhalen 3 suikerreepkoeken tegen directe betaling van 10 euro
Waar: uit de kantine vv Surhuisterveen
Wanneer: maandagavond 31 mei tussen 19:00 en 20:00 uur.
Werkwijze: verkopen tegen de prijs van € 3,50 in je directe omgeving (buren/familie)
Waarom: voor investering in ballenkarren voor gebruik tijdens trainingen

Alvast dank voor jullie medewerking!
De Feanstarscommissie