Woord van de voorzitter.

De stillegging van de competitie in maart betekende een abrupt einde aan een seizoen welke helaas niet meer werd hervat. In de vakantieperiode werden de maatregelen versoepeld, maar ondanks dat er in september kon worden gestart met een nieuw seizoen was er van een normale situatie helaas amper sprake. Na slechts 4 speelronden werd de competitie midden oktober wederom stil gelegd, een ramp voor de amateursportverenigingen in zowel sportief als financieel opzicht. Het kabinet heeft afgelopen dinsdag voor de komende weken verder ingrijpende maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hervatting van de competitie lijkt dit jaar haast onmogelijk, maar laten we hopen dat we begin volgend jaar onder redelijk normale omstandigheden de competitie kunnen voltooien. Half december zal waarschijnlijk duidelijk worden of dit haalbaar is.

De competitie staat stil, maar toch gaan we door!!

Onze onderhoudsploeg is wekelijks gewoon actief om onze accommodatie te onderhouden zodat we straks weer probleemloos met het vervolg van de competitie kunnen starten. Onder de huidige omstandigheden zeker een compliment waard. Groepstrainingen zijn momenteel niet mogelijk, maar de selecties houden zichzelf in conditie middels een onderlinge duurloop competitie waarbij straks een “kampioen” gehuldigd kan worden. Onze trainers zijn volop in beraad en bereiden zich voor op hoe we straks, wanneer de maatregelen worden versoepeld, de trainingen (desnoods in aangepaste vorm) weer op kunnen pakken.

Activiteiten

Kantineomzet, evenementen waar wij normaliter vrijwilligers voor leveren of eigen activiteiten, ze zijn er momenteel niet, een groot gemis aan inkomsten terwijl de vaste lasten gewoon doorgaan. Waardering vanuit het bestuur hoe onder de leden nagenoeg alle loten voor de grote clubactie zijn verkocht en het stemmen op onze vereniging bij de Rabo Clubsupport actie. Beiden brachten een mooi bedrag op welke we in deze tijd zeer goed kunnen gebruiken. Onze activiteitencommissie is daarnaast hard aan het werk om met een aantal mooie acties iets leuks op te zetten waarbij ook sponsoren niet worden vergeten. Ik hoop van harte dat we met z’n allen deze acties, waarmee men waarschijnlijk komend weekend naar buiten komt, massaal zullen ondersteunen. Dat zou niet alleen geweldig zijn voor de ondersteuning die je daarmee aan onze vereniging geeft, maar betekent ook waardering voor de inzet van onze activiteitencommissie.

Met zijn allen doen we ons best, zodat  wanneer er straks eindelijk weer gevoetbald mag worden, wij met z’n allen de vertrouwde gezelligheid, die wij bij onze vereniging gewend zijn, weer mogen ervaren.

Sportieve groet, Henk Veenstra