Survento Toernooi 17de Editie-Afgelast !!

Betreft: Surventotoernooi editie 2020 – Afgelast

Surhuisterveen, 19 maart 2020

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van deze brief willen wij u mededelen dat wij het besluit hebben genomen om het Surventotoernooi voor dit jaar (editie 2020) niet door te laten gaan.

Het zal u niet ontgaan zijn dat Nederland op dit moment in de ban is van het coronavirus. De maatregelen die genomen zijn om dit virus te controleren en te bestrijden heeft voor ons allemaal gevolgen. Veel mensen zijn verzocht om thuis te werken, bedrijven en andere sociale verenigingen zoals de voetbalverenigingen zijn momenteel gesloten en de vitale sectoren zetten alle zijlen bij om Nederland draaiende te houden (waarvoor onze dank!).

De KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond) heeft besloten om de competitie in ieder geval tijdelijk stil te leggen, tot 6 april 2020, met de intentie om deze later hopelijk te vervolgen. Dit besluit zorgt ervoor dat teams waarschijnlijk en hopelijk bezig zijn met het afronden van de competitie op het moment dat wij oorspronkelijk ons toernooi zouden organiseren. Dit leidt ertoe dat wij tijdens ons toernooi, zoals het nu lijkt, niet kunnen beschikken over genoeg velden en teams.

Het mogelijk maken van Surventotoernooi is jaarlijks te danken aan tal van vrijwilligers en sponsorbijdragen. In deze tijd vinden wij het ongepast om hiervoor mensen te benaderen ondanks dat wij weten dat wij op genoeg steun kunnen rekenen. De vrijwilligers, sponsoren en teams die al hadden toegezegd een steentje bij te willen dragen voor de Surventotoernooi editie van dit jaar willen wij dan ook hartelijk bedanken.

In de tussentijd gaan wij ons bezig houden met het organiseren en optimaliseren van ons toernooi voor de editie van 2021. Wij hopen volgend jaar weer te kunnen rekenen op de steun die ons elk jaar wordt geboden.

Voor openstaande vragen en/of opmerkingen mag u contact opnemen met een lid van de Surventotoernooi commissie. Tevens zijn wij bereikbaar op het e-mailadres surventotoernooi@feanstars.nl .

De Surventotoernooi commissie hoopt dat u de komende tijd goed doorkomt en ziet er naar uit om u te verwelkomen tijdens de editie van 2021.

Met vriendelijke groet,

Survento toernooicommissie