Joop van der Tuin benoemd tot erelid van v.v. Surhuisterveen

Surhuisterveen – Joop van der Tuin is benoemd tot erelid van v.v. Surhuisterveen. Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de Feanster voetbalvereniging, welke door de huidige Corona maatregelen in aangepaste vorm over meerdere avonden werd gehouden.

Joop van der Tuin maakte 20 jaar deel uit van het bestuur van v.v. Surhuisterveen.

De eerste jaren vervulde Joop de functie van wedstrijdsecretaris jeugd, daarna maar liefst 16 jaar de functie van wedstrijdsecretaris senioren.

Naast jarenlang als keeper bij v.v. Surhuisterveen actief te zijn geweest is Joop in al die jaren actief geweest als scheidsrechter, grensrechter en is hij na zijn pensionering een vaste waarde voor de onderhoudsploeg geweest. Op de zaterdagen bij de wedstrijden van de jeugd van v.v. Surhuisterveen, spelend onder de Feanstars, coördineert  Joop al jarenlang o.a. de indelingen, ontvangt de scheidsrechters en neemt indien nodig zelf de fluit ter hand.

Joop stopt met bestuurswerk, maar gelukkig kan de vereniging van de andere diensten nog volop gebruik blijven maken.

Aangenaam verrast was Joop toen hij tijdens de algemene ledenvergadering in het zonnetje werd gezet door voorzitter Henk Veenstra en werd benoemd tot erelid.