vv Surhuisterveen doet mee aan de Rabobank Club Actie. Steun onze club !!

Rabobank Club Actie.

De Rabobank Rabo Club-Support Campagne gaat weer van start, een campagne daarmee Rabobank Drachten Friesland Oost het verenigingsleven en hun activiteiten in de regio ondersteunt.

Dit jaar doet ook v.v. Surhuisterveen mee met de Rabo ClubSupport.

Hoe werkt het? Alle leden van de Rabobank ontvangen eind september een brief met daarin de stempassen.

Ieder lid krijgt 5 stemmen en elke stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag. Deze 5 stemmen kunt u als lid uitbrengen op de deelnemende verenigingen.

Hoe werkt het:

U mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op eenzelfde vereniging, de stemperiode loopt van 27 september tot 10 oktober 2019. Doe mee en stem op v.v. Surhuisterveen zodat we met de opbrengst verbeteringen aan onze accommodatie kunnen bekostigen. Eind oktober krijgen alle verenigingen en stichtingen te horen welk bedrag ze verzameld hebben met stemmen.

Let op! Als klant van de Rabobank ben je niet meteen lid, hiervoor kun jij je apart aanmelden. Als ‘gewone’ klant krijg je dus geen brief met stempassen.

Het is een kleine moeite om lid te worden van de Rabobank en u hebt er ook nog eens voordeel van. Je mag namelijk meedenken en meebeslissen met de Rabobank. Zo hebben de leden en de Rabobank een aandeel in elkaar.

Helaas kun je niet meer lid worden voor deze stemronde, maar wellicht doen wij volgend jaar weer mee met de Rabo ClubSupport.

Ben je lid van de Rabobank? Dan zouden wij erg blij zijn met twee van uw 5 stemmen !