De SJO Feanstars wil jullie in beweging brengen voor de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van de SJO Feanstars staat dit jaar: kleding en trainingsmaterialen  voor onze jeugdafdeling.

De bedoeling is om dit  o.a. via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van de SJO Feanstars helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van de SJO Feanstars, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van SJO Feanstars is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Opende. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Jeugdcommissie SJO Feanstars