V.V. Surhuisterveen bedankt zijn vrijwilligers!

In de afgelopen weken stonden de vrijwilligers van v.v. Surhuisterveen weer klaar voor het meewerken aan een aantal grote dorps initiatieven in de eigen woonplaats.

Na de gezellige oudjaarswedstrijd tussen Bestuur en kader tegen het derde elftal volgde er in de kantine een mooi oudjaarsfeest met medewerking van het duo Melody. Voor ruim 20 vrijwilligers was het een voorproefje van het pleinfeest in de oud/nieuwjaarstent. Op maandag hielpen een man of tien met het afbreken van de feesttent. En dat deze ploeg het in de vingers heeft bleek wel uit snelheid van opruimen. Om 12.00 u.( een afbouw record) reden de mannen van tentenbedrijf Schrale alweer richting Scharnegoutum.

Twee dagen later stond de Centrum cross op het programma. In de voorbereidingen zagen we diverse v.v. Surhuisterveen sympathisanten druk bezig. Op de dag zelf (woensdag 4 jan.) zorgden de mannen en vrouwen van v.v. Surhuisterveen voor een goed verloop van het fietsspektakel in het Feanster centrum. En ook hier waren weer bijna 30 vrijwilligers de hele dag in de been. En na afloop van dit fietsfeest was het in de Feanster horeca nog lang en plezierig onrustig.

Al met al hebben de vrijwilligers ervoor gezorgd dat de clubkas van v.v. Surhuisterveen weer lekker gevuld is. Voor volgend jaar rest ons een nog grotere uitdaging. De Nederlandse kampioenschappen veldrijden zullen in Surhuisterveen plaats vinden op 13, 14 en 15 januari 2018.

Het bestuur van v.v. Surhuisterveen kan maar één trotse conclusie trekken:

Vrijwilligers van v.v. Surhuisterveen zijn van topklasse!