SJO Feanstars D1 en D2 kampioen!!

Afgelopen zaterdag werden op het eigen sportpark in Surhuisterveen zowel de SJO Feanstars D1 als de SJO Feanstars D2 kampioen. Een geweldige opsteker voor de samenwerkende voetbalverenigingen uit Surhuisterveen.

De Feanstars D2 speelden tegen Buitenpost D2. Hoewel Buitenpost niet erg veel minder dan de SJO Feanstars waren hadden de spelers niet veel last van zenuwen en speelden ze de wedstrijd naar een keurige 3-0 overwinning.  Met nog één wedstrijd te gaan is het kampioenschap een feit en kon er uitbundig gevierd worden. Na het kampioenschap in de zaal afgelopen winter wederom medailles en bloemen voor deze succesformatie.

De Feanstars D1 speelden daarna hun kampioenswedstrijd tegen SJO Dronrijp/Foarut D1. Hoewel  zelf al veilig was de formatie uit Dronrijp/Menaldum niet van plan mee te werken aan het feestje.

Hoewel er de hele wedstrijd een veldoverwicht voor de Feanstars was waren de goed combinerende counters van de tegenstanders gevaarlijk. Gelukkig kon in de laatste minuut, na een spannende wedstrijd, de verlossende 4-2 worden binnen geschoten en kon ook hier het kampioenschap worden gevierd.  Dit betekend dat de SJO Feanstars D1 volgend jaar in de hoofdklasse zullen uitkomen.